Icons of Signiture

Hos Signiture har vi fokus på miljø, bæredygtighed, kvalitet, service og pris. Det er vigtigt for os, at der er en tydelig reference herfra i vores produkter og hos de designere, vi samarbejder med. Læs mere nedenfor om vores Icons of Signiture, der kan ses under alle vores produktbeskrivelser samt i beskrivelsen af de brands og designere, der er tilknyttet Signiture.

 

​​​​​Vi tror på, at bæredygtighed skabes over tid og ikke noget man blot kan trække ud over et produkt. Hvis man kombinerer høj kvalitet og bæredygtige råvarer med en produktion med højt materialeudbytte og udnyttelse af råvarer, så er produktet skabt bæredygtigt og får over tid en høj afskaffelsesværdi. Der er dermed større sandsynlighed for at produktet bliver viderebearbejdet eller genanvendt - det er en gevinst for hele samfundet og bæredygtigt for alle. Du vil se Signitures ikon "Bæredygtig" ved alle bæredygtige produkter og hos de designere som arbejder med bæredygtighed. 

I norden har vi en stor tradition for at lave både flotte og stilrene designs og det nordiske udtryk er kendt i hele verdenen. Du støder på Signitures ikon "Nordisk Design" her på webshoppen, når du læser om et produkt, der er skabt i den nordiske stil eller hvis du læser om en af de dygtige nordiske designere som vi samarbejder med.

Ægte læder på alle slidflader af sofaen, PU læder, Bonded læder, spalt læder" er alle betegnelser for at produktet, man er ved at købe, IKKE er lavet af 100% ægte læder. Fair nok for det bør i så fald også kunne ses på prisen??? Hos Signiture er alle vores læderprodukter lavet af 100% ægte læder og det kan IKKE ses på prisen. Derudover forlænger brugen af ægte læder holdbarheden af produkterne og man kan både se og mærke forskel. Signitures ikon "Ægte læder" er tilknyttet vores læderprodukter og de designere, der arbejder med ægte læder i deres designs

Hos Signiture er vi meget lokalt orienteret. Vi indkøber helst lokalt og gør så vidt det er muligt brug af byens samarbejdspartnere. Vi har også en del B2B kunder i Viborg og er stolte over, at flere designere fra byen ønsker at samarbejde med os. Signitures ikon "Made in Viborg" repræsenterer de lokale designere og de produkter, der produceres i Viborg

Ikonet "Dansk Design" repræsenterer hos Signiture de produkter, som ja bare er DANSKE og som indeholder de værdier, streg og tegninger, der kommer fra det danske. Vi har i Danmark stolte traditioner indenfor design og furniture og det er med en vis stolthed, at vi næsten kan tapetserer Signiture med dette ikon.

Krom er et hyppigt anvendt middel, der anvendes i garveprocesser men der kommer mere og mere fokus på at udvinde alternative metoder. Nogle forsøg er stadig pionerarbejde men ved produktion af for eksempelvis lammeskind kan skindene skaffes 100% kromfrie. Hos Signiture er alle produkter af lammeskind 100% kromfrie og produceret på vores leverandørs bio-linie. Hold øje med Signitures ikon "Kromfri" her på webshoppen.

Signitures Ikon "Økologisk" kan ses hos de produkter, der indeholder samme materialer som selve råmaterialet. Til at understøtte dette sikrer vi at de pågældende leverandører har både TÜV Rheinland og OCS certifikat.

 

 

 

 

 

preload spinner